Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ο,τι μπορούν

Στην τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου μπαίνουμε τη Δευτέρα και μπορεί το ενδιαφέρον των πολιτών να κυμαίνεται ακόμα σε χαμηλά επίπεδα, αλλά οι πολιτικοί αρχηγοί κάνουν ό,τι μπορούν για να ενισχύσουν τους υποψηφίους που έχουν επιλέξει.
Ο Γιώργος Παπανδρέου θα κάνει τριήμερη περιοδεία σε Κοζάνη, Θεσσαλονίκη και Γιάννενα αύριο, τη Δευτέρα και την Τρίτη, για να ενισχύσει τις υποψηφιότητες του Γιάννη Παπαϊορδανίδη στη Δυτική Μακεδονία, του Μάρκου Μπόλαρη στην Κεντρική Μακεδονία και του Βαγγέλη Αργύρη στην Ηπειρο. Προφανώς, θα κρατήσουν δυνάμεις και για τον δεύτερο γύρο.


Ν.Ρ. 30 Οκτ
Ελευθεροτυπία

Μείωση
Υστερα από πυρετώδεις διαβουλεύσεις των υπουργείων Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, φαίνεται ότι έκλεισε χθες το μεσημέρι το θέμα του εκλογικού επιδόματος στους αστυνομικούς, που ασκούσαν έντονες πιέσεις τις τελευταίες μέρες για την καταβολή του.
Από τα 950 ευρώ που ζητούσαν, ως κεκτημένη από πέρσι αποζημίωση, θα πάρουν τώρα γύρω στα 700. Δηλαδή οι εκλογές του «Καλλικράτη» θα στοιχίσουν μόνο για την αστυνόμευση της διεξαγωγής τους περίπου 35 εκατ. ευρώ. Συν τον τόκο με τον οποίο θα μας δανείσει η τρόικα.
Γ.Ι.Μ.
http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.politika_paraskinia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου