Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

               Επιστράτευση Γιώργου
Στήριξη σε Σγουρό µε περιοδείες Πρωθυπουργού και υπουργών
Και ο Γιώργος Παπανδρέου θα στρατευθεί στη µάχη της Αττικής για τις εκλογές της 7ης Νοεµβρίου.
Ο Πρωθυπουργός που  βρέθηκε στη Λάρισα προκειµένου να µιλήσει για τον «Καλλικράτη», θα κάνει στοχευµένες παρεµβάσεις στην Αττική προκειµένου να υποστηριχθεί η υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης µε το ΠΑΣΟΚ στην Αττική δέχεται σοβαρή πίεση τις τελευταίες ηµέρες, κυρίως από την υποψηφιότητα του Γιάννη Δηµαρά. Ετσι, σε σύσκεψη που έγινε  αποφασίστηκε να υποστηριχθεί τόσο από τους βουλευτές που εκλέγονται στην Αττική όσο και από τους υπουργούς, οι οποίοι επίσης θα µετέχουν στην προεκλογική καµπάνια που διεξάγει.
Στη µεγάλη σύσκεψη στο ΠΑΣΟΚ συµµετείχαν ο γραµµατέας του κόµµατος Μιχάλης Καρχιµάκης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, ο γραµµατέας της Κοινοβουλευτικής Οµάδας Βασίλης Εξαρχος και κοµµατικά στελέχη. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης (ουσιαστικά ήταν συνέχεια µιας ανάλογης σύσκεψης που έγινε την Παρασκευή στη Βουλή υπό τον Πρωθυπουργό), εκτιµήθηκε ότι η µάχη της Αττικής θα κρίνει ουσιαστικά τις εντυπώσεις το βράδυ των εκλογών και πως εκ των πραγµάτων για το ΠΑΣΟΚ τίθεται ως βασική προτεραιότητα να νικήσει στις εκλογές ο Γιάννης Σγουρός. Επίσης εκτιµήθηκε ότι «δεν υπάρχει ακόµη κλίµα εκλογών» και πως «όλα θα κριθούν τις τελευταίες 10 ηµέρες». Γι’ αυτό, επισηµάνθηκε, είναι απαραίτητο να υπάρξει έντονη κινητοποίηση του κόµµατος, «για να αποτραπούν εκπλήξεις».ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4599561
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Χρ. Παπαχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου