Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Μας "εξαπάτησε" ο Ραγκούσης

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

 
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βόρειας Αθήνας με τον συνδυασμό του Βασίλη Κικίλια, Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, εμφανίστηκε το πρωί στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», με τον Μανώλη Αναγνωστάκη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, και εξαπέλυσε επίθεση κατά του Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, αναφορικά με τον «Καλλικράτη». «Ο κ. Ραγκούσης μας εξαπάτησε. Ζήτησε από τους δημάρχους να καταθέσουμε τις απόψεις μας, και το επόμενο πρωί, ανακοίνωσε το σχέδιο για τις αλλαγές στην Αυτοδιοίκηση, το οποίο προφανώς είχε έτοιμο, και δεν περίμενε τις δικές μας θέσεις», ήταν η δημόσια καταγγελία που διατύπωσε ο απερχόμενος δήμαρχος Χαλανδρίου, και δεν απαντήθηκε επαρκώς από τη Μαρία Καρακλιούμη, υποψήφια αντιπεριφερειάρχη με τον Γιάννη Σγουρό, και Γραμματέα Τύπου και ΜΜΕ του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Ζαφειρόπουλος ανέφερε παραδείγματα που δείχνουν ότι το σχέδιο «Καλλικράτης» δεν αποβαίνει προς όφελος της Αυτοδιοίκησης, ενώ άσκησε κριτική στην Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου για το μνημόνιο, και τους χειρισμούς της στον τομέα της οικονομίας.
Ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος παραδέχτηκε ότι είχε δεχθεί πρόταση από τον Νικήτα Κακλαμάνη για να είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του στην Αθήνα, επέλεξε ωστόσο να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά, και να δώσει μια κρίσιμη πολιτική μάχη για τη Νέα Δημοκρατία, στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας.
http://www.statesmen.gr/9647/politiki/ragousis-fooled-us_30-10-2010.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου