Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

Στα δικαστήρια ΠΟΕ – ΟΤΑ και ΥΠΕΣ

Με ανακοίνωσή της η ΠΟΕ – ΟΤΑ καταγγέλει την κυβέρνηση και την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών καθώς όπως λέει αντί να μεριμνήσουν για την επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων των Ο.Τ.Α. επέλεξαν το δρόμο που οδηγεί σε μετωπική σύγκρουση μαζί τους. Προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη για να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η αποχή των εργαζομένων το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010 από τη λειτουργία των Δημαρχείων και των Κοινοτικών καταστημάτων με σκοπό την προετοιμασία των εκλογών.
Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει την ποινικοποίηση των αγώνων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους καλεί να παραστούν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (κτίριο 5, αίθουσα 1) και τους συνδικαλιστικούς φορείς να συμπαρασταθούν στον αγώνα τους κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, αύριο (ΠΕΜΠΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010) στις 2.30 το μεσημέρι.
Δηλώνει δε αποφασισμένη να συνεχίσει το αγώνα της έως ότου ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα του κλάδου, για τα οποία η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών επιδεικνύει προκλητική αδιαφορία.
http://www.otanews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=522:sta-dikastiria-poe-e28093-ota-kai-ypes&catid=37:2010-07-19-11-11-22&Itemid=74

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου