Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

                            ΚΚΕ: Οι εφορίες ζητούν ΙΚΑ
   & έντυπα επιτηδευματία από συνδυασμούς!
Τη γραφειοκρατία των επιχειρήσεων αντιμετωπίζουν στις εφορίες οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι των δημοτικών εκλογών, καταγγέλλει με χθεσινή ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, υπογραμμίζοντας ότι δεν συνεννοήθηκαν μέχρι τώρα τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών για να δοθούν λύσεις, παρά το γεγονός ότι ο χρόνος πιέζει, αφού η προθεσμία κατάθεσης των συνδυασμών λήγει την Κυριακή 17 Οκτωβρίου.
Το ΚΚΕ καταγγέλλει ότι οι ΔΟΥ χειρίζονται τους συνδυασμούς σαν να ήταν επιχειρήσεις και απαιτούν να υπογράψουν οι εκπρόσωποί τους σε έντυπα... έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας ή να προσκομίσουν βεβαίωση από το ΙΚΑ ότι δεν απασχολούν προσωπικό για να τους θεωρήσουν τα βιβλία.
Το ΚΚΕ τονίζει επίσης ότι η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, καθώς, παρά τις δεσμεύσεις που υπήρξαν από πλευράς υπουργείου στην πρώτη συνεδρίαση της διακομματικής, δεν εκδόθηκε ακόμα περιληπτική εγκύκλιος που θα ανέφερε συγκεκριμένα όλες τις αλλαγές που έχουν γίνει με τον «Καλλικράτη» ούτε έχουν δοθεί στη δημοσιότητα οι ημερομηνίες λήξης μεταδημοτεύσεων ή η τελευταία ημέρα κατάθεσης των συνδυασμών.
ΕΛ.ΔΕΛ.
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=13/10/2010&id=212963

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου