Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2010

               ΠΡΑΣΙΝΟ στο Χαλάνδρι
ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΟΝ ΣΙΜΟ ΡΟΥΣΣΟ!

             ΠΡΑΣΙΝΟ στην «αντίΣΤΑΣΗ με τους Πολίτες του Χαλανδρίου»!Στις 7 Νοεμβρίου στηρίζουμε την υποψηφιότητα του ΣΙΜΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ για το Δήμο μας

Το 2006, με τη δημοτική κίνηση «αντίΣΤΑΣΗ με τους πολίτες του Χαλανδρίου», άνθρωποι από διαφορετικές πολιτικές και ιδεολογικές αφετηρίες συναντηθήκαμε σε ένα πρωτότυπο πείραμα δημοκρατικής συνεργασίας και αυτοδιοικητικής παρέμβασης.
Σήμερα, τέσσερα χρόνια αργότερα, θεωρούμε ότι η επιλογή αυτή δικαιώθηκε. Βρεθήκαμε δίπλα στους κατοίκους της πόλης στους αγώνες για τη διαφύλαξη των ελεύθερων χώρων του Χαλανδρίου, την προστασία της Ρεματιάς, την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων για ασφαλείς συνθήκες εργασίας και διαβίωσης, τις προσπάθειες ανάδειξης εναλλακτικών τρόπων εξόδου από την κρίση.
Για τους Οικολόγους Πράσινους οι επιλογές μας στις δημοτικές εκλογές είναι πρώτα από όλα αυτοδιοικητικές. Στο δρόμο προς τις κάλπες, είναι απαραίτητο να αναδειχθούν βιώσιμες τοπικές απαντήσεις για την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική κρίση και να τεθούν οι βάσεις για ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο, στηριγμένο πρώτα από όλα στην αναβάθμιση των συλλογικών αγαθών, όπου η αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να έχει ζωτικό ρόλο.
Στις 7 Νοεμβρίου, καλούμε τους πολίτες του Χαλανδρίου να δώσουν το δικό τους Πράσινο μήνυμα! Πράσινο στο Χαλάνδρι! Πράσινο στην «Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου» με επικεφαλής το Σίμο Ρούσσο, του οποίου η προσωπική διαδρομή και ακεραιότητα, αποτελούν εγγύηση για μια δυναμική όσο και ουσιαστική εκπροσώπηση των πολιτών του Χαλανδρίου και στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.
Πολιτική Κίνηση Οικολόγων Πράσινων Χαλανδρίου-Βριλησσίων-Πεντέλης

1 σχόλιο:

  1. Και σωστά έπραξαν! Ο Σίμος Ρούσσος αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή για το Χαλάνδρι με πολλά χρόνια παρέμβασης στα τοπικά προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή