Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

                     Υπέρ Καλλικράτη
           και κατά «αντιμνημονιακών»
        οι Οικολόγοι Πράσινοι


«Κεντρικής σημασίας» είναι οι αυτοδιοικητικές εκλογές για τους Οικολόγους Πράσινους που δηλώνουν «παρών» και στις 13 περιφέρειες με πάνω από 600 υποψηφίους αλλά και σε 62 δήμους, όπου οι υποψήφιοι σύμβουλοι ξεπερνούν τους 200.
«Εμείς δεν ήμασταν ποτέ μέρος του προβλήματος, είμαστε κομμάτι των λύσεων και δεν θεωρούμε πρόγραμμα για την Αττική τον αντιμνημονιακό λόγο και τις λεκτικές καταδίκες των μέτρων», δήλωσε ο Κώστας Διάκος, υποψήφιος περιφερειάρχης στο συνδυασμό «Αττική οικολογική απάντηση».
Ο ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος είπε: «Καταθέτουμε την πρότασή μας για την περιφέρεια, που περιλαμβάνει τη δημιουργία 25.000 θέσεων εργασίας στην κεντρική Μακεδονία, που όμως προϋποθέτει ένα μεγάλο "όχι" στην παρακμή, την ανικανότητα και τη διαφθορά, όπως αποτυπώνονται στο απαράδεκτο καθεστώς Ψωμιάδη».
«Στις 7 Νοεμβρίου επιλέγουμε αν θα φυσήξει άνεμος αλλαγής στο Νότιο Αιγαίο», τόνισε ο Νίκος Χρυσόγελος, υποψήφιος περιφερειάρχης.
Την αλλαγή μπορούν να την εγγυηθούν μόνο οι πολίτες, τόνισε ο Χρήστος Μάτης, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τους «Ενεργούς Πολίτες - Οικολογία στην Πράξη».
Στην παρουσίαση, όπου προβλήθηκε και μήνυμα του Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, επισημάνθηκε ότι, «παρά τα όποια θετικά βήματα, οι αλλαγές του "Καλλικράτη" διευρύνουν συνολικά το έλλειμμα της δημοκρατίας».
Του ΦΙΛΗ ΚΑΪΤΑΤΖΗ

http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=22/10/2010&id=216080

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου