Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Σήμερα η πολιτικη διακηρυξη του Μητρόπουλου

Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Κίνησης «Αττική Συνεργασία- Όχι στο Μνημόνιο» Αλ. Μητρόπουλος παρουσιάζει σημερα στο ξενοδοχείο «Athens Imperial» (Πλ. Καραϊσκάκη), την πολιτική διακήρυξη της Κίνησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αλ. Μητρόπουλος στην ομιλία του τονίζει ότι "είναι επιτακτική η ανάγκη να ενωθούν όλες οι δυνάμεις που πιστεύουν στο κοινωνικό κράτος, να αναπτυχθούν οι πολιτικές προστασίας των πιο αδύναμων πληθυσμιακών ομάδων όπως είναι οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι και οι νέοι που οδηγούνται σήμερα μαζικά στην μετανάστευση. Στις Περιφερειακές εκλογές για την Αττική δίνεται η ευκαιρία στον μισό περίπου ελληνικό πληθυσμό να αποδείξουν ότι υπάρχει και άλλη λύση, ότι υπάρχει ο κοινωνικά δίκαιος δρόμος της ανάπτυξης και ότι πρέπει να πληρώσουν για την οικονομική κρίση αυτοί που πραγματικά την δημιούργησαν. Οι κεντρικοί στόχοι της «Ανεξάρτητης Κίνησης για την Αττική» είναι: η προστασία και η ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, η αποκατάσταση του αττικού περιβάλλοντος, η προστασία των δημοσίων αγαθών και των κοινοχρήστων χώρων από την προϊούσα ιδιωτικοποίηση και την πιθανή απαλλοτρίωση από τους δανειστές, η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, η αντιμετώπιση της ανεργίας, της ετεροαπασχόλησης και της μετανάστευσης των νέων μας, με την αυτόνομη ανάπτυξη των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων, η εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών των πολιτών και η αναβάθμιση των αντίστοιχων υπηρεσιών, η ενίσχυση της περηφάνιας και της αξιοπρέπειας του λαού μας, με την αξιοποίηση της γεωστρατηγικής μας θέσης και του εθνικού μας πλούτου".
http://www.otanews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=344:simera-i-politiki-diakiryksi-toy-mitropoyloy&catid=64:perifereia-attikis&Itemid=94

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου