Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

       Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση

            Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2010
2ο ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 14
Συνάδελφοι Επαγγελματίες – Βιοτέχνες – Έμποροι – Αυτοκινητιστές
Φτάνει πια!... Όχι άλλα βάρη στην πλάτη μας.
Τα μέτρα που μέχρι σήμερα πήραν ήταν μόνο η αρχή. Λένε ψέματα ότι είναι προσωρινά.
Η αντιλαϊκή πολιτική θα κλιμακώνεται, όσο αυτοί που πλήττονται από αυτή την πολιτική δεν ξεσηκώνονται. Τη «σιωπή» μας την λαμβάνουν σαν συγκατάθεσή μας..
Τα προβλήματα των μικρών και αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ λόγω και της οικονομικής κρίσης είναι ιδιαίτερα οξυμένα. Η άθλια οικονομική κατάσταση εργαζόμενων, συνταξιούχων, η αυξανόμενη ανεργία, έχει σαν άμεση συνέπεια τη συρρίκνωση της δουλειάς και του εισοδήματος μας.
Οι μικροί και αυτοαπασχολούμενοι ΕΒΕ δυσκολευόμαστε να ανταποκριθούμε στοιχειωδώς στις πάγιες υποχρεώσεις μας, μπαίνει σε κίνδυνο η ίδια η ύπαρξη μας , η δουλειά μας, η επιβίωση της οικογένειας μας.
Οι υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές στις σημερινές συνθήκες επιδεινώνουν αυτά τα προβλήματα. Οι επαγγελματίες που χρωστάνε στον ασφαλιστικό μας οργανισμό ξεπερνούν τις 300.000, οι οποίοι αναμένονται να αυξηθούν σημαντικά λόγω της οικονομικής κρίσης στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Είναι γνωστό ότι μεγάλος αριθμός συναδέλφων μας, κατεστραμμένοι οικονομικά, διώκονται για χρέη τους στο Ταμείο. Είναι δίκαιο το αίτημα μας να σταματήσει η δίωξή τους και ο κίνδυνος φυλάκισής τους.
Ας πάρουμε λοιπόν την υπόθεση της υπεράσπισης της δουλειάς και των δικαιωμάτων, στα χέρια μας, ενάντια στο κλίμα αναμονής και τη μοιρολατρία.
Κοινή δράση με τους εργαζόμενους που συνθλίβονται, με τους άνεργους, συσπείρωση κι οργάνωση - λαϊκός ξεσηκωμός.
Δεν είναι η μοίρα μας η φτώχεια. Μέσα από τον κοινό μας αγώνα να στοχεύσουμε στον πλούτο που όλοι εμείς παράγουμε, με σχέδιο να τον αξιοποιήσουμε για να ικανοποιήσουμε τις δικές μας ανάγκες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου