Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Και αλλάζουμε και βουλιάζουμε!


Οι ειδήσεις μας σε τίτλους: Και αλλάζουμε και βουλιάζουμε! Ο Ομπάμα ξιφουλκεί εναντίον της Γουόλ Στριτ. Βρετανοί και Γερμανοί στρέφονται εναντίον της Γκόλντμαν Ζακς. Ο Πινόκιο δίνει διάλεξη για τη διαφάνεια. Το ηφαίστειο επιταχύνει τη διαδικασία του "Ενιαίου Ευρωπαϊκού Ουρανού". Νέο όπλο ετοιμάζουν οι ΗΠΑ, ανησυχούν οι Ρώσοι. Η Χίλαρι θα πιέσει τους διαφωνούντες Συμμάχους του ΝΑΤΟ για τα τακτικά πυρηνικά όπλα. Εισβολή υιού Μέρντοκ στην Ιντιπέντεντ. Δονητής Αμερικανού πολίτη εκλαμβάνεται ως βόμβα.
Οι ειδήσεις μας αναλυτικότερα
Μεγάλη νίκη του υπέροχου προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς: Μετά από ένα 6μηνο στην εξουσία, έπεισε τους πάντες ότι είμαστε οι πιο γελοίοι τεμπέληδες ζητιάνοι και κλέφτες της υφηλίου και χάρισε στους διεθνείς τοκογλύφους απίστευτα κέρδη. Ενώ η χώρα αλλάζει ραγδαία προς το καλύτερο με το εκπληκτικό φορολογικό νομοσχέδιο, τη λύση του ασφαλιστικού της προβλήματος, την διαίρεση της σε ημιαυτόνομα κρατίδια και την λύση του κυκλοφοριακού μια και αναμένεται κύμα μετανάστευσης Ελλήνων στο εξωτερικό, στις δημοτικές εκλογές οι περισσότεροι που θα ψηφίσουν θα είναι ξένοι μετανάστες. Πράγμα που φυσικά σημαίνει ότι άλλη μια περιφανής νίκη περιμένει το περισσότερο υπερχρεωμένο κόμμα της υπερχρεωμένης χώρας, που όσο πτωχεύει, τόσο πλουσιότερη γίνεται σε ιδέες: για πράσινη ανάπτυξη, εθελοντικές δράσεις, αναπλάσεις, πλαστικές επεμβάσεις, μπότοξ και ανορθώσεις οπισθίων - για να μη μιλήσουμε για το τί γίνεται από μπρος.
Η χώρα μπαίνει στο γύψο για χρόνια, χτυπημένη από τοξικά αέρια κατάθλιψης και σε πλήρη παράλυση, μετά από ένα ψυχολογικό πόλεμο σκανδάλων, πυρκαγιών, ταραχών και ύβρεων που ακολούθησαν το χαπάκιασμα των Ολυμπιακών Αγώνων και το τριπάκι της "ισχυρής Ελλάδας", το οποίο της στοίχισε πολύ ακριβά.
Όλο και περισσότεροι πλέον αντιλαμβάνονται ότι η εισβολή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ήταν προγραμματισμένη από καιρό και μελετημένη από συμβούλους του Πινόκιο, όπως ο θαυμάσιος Σόρος, ο άνθρωπος που το 1992, χωρίς να βάλει πιστόλι στο τραπέζι, όπως ήθελε να κάνει ο πρωθυπουργός μας, απλώς μιλώντας στο τηλέφωνο, πέταξε τη βρετανική λίρα εκτός ευρωπαϊκού μηχανισμού συναλλάγματος και έκανε τη μούρη του τότε πρωθυπουργού της Βρετανίας Τζον Μέϊτζορ, αγνώριστη, προκαλώντας υποτίμηση του βρετανικού νομίσματος.
Ενώ εμείς εδώ έχουμε αναθέσει σε άνθρωπο της Γκόλντμαν Ζακς τα του χρέους μας, η θαυματουργή αυτή εταιρία, αφού διασώθηκε με λεφτά του Αμερικανού φορολογούμενου, ξεσκίστηκε πάλι στα κέρδη. Τώρα υποτίθεται ότι βρίσκεται αντιμέτωπη με την Αμερικανική Επιστροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) αλλά αποκαλύφθηκε ότι ο διευθύνων σύμβουλός του θαύματος αυτού, επισκέφθηκε 4 φορές το Λευκό Οίκο τελευταίως. Έρευνες για την εταιρία – θαύμα, ξεκινάει και η Βρετανική, (FSA), διότι η Γκόλντμαν Ζακς με τα μαγικά της κόλπα, διέλυσε την Ρόϊαλ Μπανκ οφ Σκότλαντ, το καμάρι της Σκωτίας. Κερασάκι στην τούρτα, δύο γερμανικές τράπεζες που είχαν καταπιεί το δόλωμα των δομημένων και τώρα προσφεύγουν στα δικαστήρια.
Όλα αυτά συγχρονίζονται με τη νέα χολιγουντιανή γιγαντομαχία Ομπάμα εναντίον παμφάγων τραπεζιτών της Γουόλ Στριτ, όπου ο Χάρι Πότερ - συγνώμη ο Αμερικανός πρόεδρος – έχοντας ανακαλύψει όπως και ο Πινόκιο, ότι υπάρχουν και τραπεζίτες διεφθαρμένοι εκτός από τους αδίστακτους περιπτεριούχους και τις αδηφάγες καθαρίστριες, αποφάσισε να βάλει τάξη στο άθλημα της τοκογλυφίας.
Και ώ της συμπτώσεως, ο Πινόκιο δίνει μια μεγαλειώδη διάλεξη για τη διαφάνεια, όπου ξεκινώντας τη φράση με το κορυφαίο "Εμείς οι Έλληνες", υπεραμύνεται του ελληνικού DNA, διαψεύδοντας μετά βδελυγμίας ότι είμαστε τεμπέληδες, διεφθαρμένοι και ανίκανοι. Στη διάλεξη αυτή, περνάει με δύο μπούρδου - μπούρδου την επίθεση που έγινε εναντίον της χώρας μας και συγκεντρώνει τα πυρά του εναντίον της ελληνικής διαφθοράς, διότι αυτή πρέπει να απασχολεί εμάς τους Έλληνες που χρωστάμε δισεκατομμύρια και όχι οι γκόλντμαν και οι μόργκαν που μας λήστεψαν κερδίζοντας τρισεκατομμύρια.
Και τώρα περνάμε στην ομοιοπαθή Ισλανδία, που εκδικήθηκε την εισβολή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στρέφοντας τα ηφαίστειά της εναντίον δικαίων και αδίκων, προκαλώντας κλωτσοπατινάδες ανάμεσα στις κυβερνήσεις των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το θετικό ίσως είναι ότι έτσι επισπεύδεται το πρόγραμμα "Ενιαίος Ευρωπαϊκός Ουρανός", που άπτεται των ελληνοτουρκικών αψιμαχιών στο Αιγαίο. Ο ουρανός θα κοπεί σε κουτάκια με ακριβή προσδιορισμό του τι ελέγχει κάθε χώρα και κάθε στιγμή θα φαίνεται στις οθόνες των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας κάθε χώρας, τι πετάει και που πάει, στον ουρανό της ευρωπαϊκής ένωσης.
Πολύ σύντομα η Βρετανία θα υποστεί κερδοσκοπική επίθεση αν δεν βγει στις εκλογές αυτοδύναμη κυβέρνηση. Οι εφημερίδες του Μέρντοκ υποστηρίζουν τον Συντηρητικό Ντέϊβιντ Κάμερον και κάτι απιστευτο συνέβη αυτές τις μέρες: Ο γιός του Μέρντοκ μπήκε έξαλλος στα γραφεία της εφημερίδας Ιντιπέντεντ ιδιοκτησίας (εδώ και ένα μήνα) του Ρώσου πολυεκατομμυριούχου Αλαξάντερ Λεμπέντεφ, ανεμίζοντας την Ιντιπέντεντ που είχε πρόσθετη πρώτη σελίδα – αυτοδιαφήμιση και σύνθημα: "Σ΄ αυτές τις εκλογές δε θα αποφασίσει ο Μέρντοκ, αλλά εσύ!". Άρχισε να βρίζει χυδαία τους διευθυντές της εφημερίδας και ακολούθησε ντέρμπι κεκλεισμένων των θυρών στο γραφείο τους...
Κάπου κρυμμένο μέσα στην νέα αμερικανορωσική συνθήκη περιορισμού των στρατηγικών όπλων, είναι ένα νέο όπλο που δεν είναι πυρηνικό αλλά συμβατικό. Όταν θα είναι έτοιμο, οι Αμερικανοί θα μπορούν μέσα σε μία ώρα, να χτυπήσουν με απόλυτη ακρίβεια σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη, με ένα τεράστιου βάρους βλήμα, που θα μπορεί να εξαφανίσει ένα εργοστάσιο - ας πούμε - παραγωγής πυρηνικών όπλων. Οι Ρώσοι (και οι Κινέζοι) θέλουν για κάθε τέτοιο όπλο να αφαιρείται από το σύνολο που επιτρέπει η συνθήκη, ένα πυρηνικό.
Από την άλλη όταν θα διαβάζεις αυτές τις γραμμές, θα ξέρουμε αν η Χίλαρι κατάφερε να πείσει της χώρες του ΝΑΤΟ, να μήν επιμείνουν στην καταστροφή των τακτικών πυρηνικών όπλων των ΗΠΑ που βρίσκονται στην Ευρώπη. Σύμμαχοί της στην προσπάθεια αυτή είναι η Τουρκία και οι τέως σοσιαλιστικές χώρες, θα ξέρουμε και τί είπε ο Δρούτσας.
Αλήθεια εσύ ήξερες ότι στην Αμερική κυκλοφορούν άντρες στο δρόμο με δονητή μέσα τους και το καλώδιο με τον διακόπτη στην τσέπη του παντελονιού; Ναι ούτε γω. Πιάσανε έναν και μάλιστα μαστουρωμένο, τον πήγανε στο τμήμα και όταν είδαν το καλώδιο, εκκενώσανε το τμήμα γιατί νόμισαν ότι πρόκειται για βόμβα. Τελικά ο πυροτεχνουργός που ανέλαβε το δυσάρεστο καθήκον, διαπίστωσε ότι επρόκειτο για δονητή.

του Σπύρου Κομίνη
25/04/201 http://www.styx.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου