Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Μέσα έως τέλη Αυγούστου η ανακοίνωση
        των υποψηφίων στο ΠΑΣΟΚ

Σε γρίφο για δυνατούς λύτες έχει μετατραπεί η ανακοίνωση των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Παρά το γεγονός πως η εγκύκλιος των Ξυνίδη-Τσούρα προέβλεπε την ολοκλήρωση της διαδικασίας μέχρι την 24η Ιουνίου, η πληροφόρηση που έφτασε στα γραφεία της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας dimarxe.gr κάνει λόγο για μέσα Αυγούστου!
Αξίζει να υπογραμμιστεί πως, πριν από μερικά 24ωρα, οι πληροφορίες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας έκαναν λόγο για κοινοποίηση των στηρίξεων έως τα μέσα Ιουλίου. Όμως, Ιπποκράτους και Μαξίμου έδωσαν παράταση στην αγωνία των υποψηφίων:
«Μέσα Αυγούστου και βλέπουμε», αναφέρει στο dimarxe.gr γνωστό «πράσινο» στέλεχος.
Παραλλήλως, μετατέθηκε και η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, η οποία είχε δρομολογηθεί στα τέλη Ιουνίου (και μετέπειτα αρχές Ιουλίου), για το τελευταίο δεκαήμερο του τρέχοντος μήνα.
Όπως είναι φυσικό, η αγανάκτηση και ο εκνευρισμός είναι έκδηλος στα αυτοδιοικητικά στελέχη που αναμένουν το «χρίσμα». Μάλιστα, κραταιό στέλεχος αναφέρει στο dimarxe.gr «είναι για κλάματα η υπόθεση».
Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, κατ’εντολή Μαξίμου, στο ΠΑΣΟΚ περιμένουν να «διαρρεύσουν» υποψηφιότητες της Ν.Δ. ώστε να μπορεί να «απαντήσει» με αναλόγως ηχηρό όνομα. Οι ίδιες πηγές υπαγορεύουν πως το μεγαλύτερο «παζλ» έχει συμπληρωθεί και απομένουν Δήμοι-«κλειδιά» αλλά και ορισμένες Περιφέρειες.
Άντε και καλό μας φθινόπωρο!
http://dimotikosafari.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου