Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Απογοήτευση στο ΠΑΣΟΚ

Μόνο απογοήτευση εξέπεμψε η συνάντηση που είχε η επιτροπή αξιολόγησης του ΠΑΣΟΚ για τις υποψηφιότητες των δημάρχων με τους βουλευτές της Β’ Αθήνας. Εκφράστηκαν έντονες ανησυχίες αλλά δεν υπήρξαν αντιπαραθέσεις καθώς δεν υπήρξαν και ουσιαστικές προτάσεις. Κοινή διαπίστωση όλων ότι δεν υπάρχουν υποψηφιότητες που να μπορούν να δώσουν ελπίδα.
Οπως το έχουμε γράψει οι τοπικές οργανώσεις δεν δείχνουν διατεθειμένες να βοηθήσουν στην επιχειρούμενη νέα αντίληψη για τα ευρύτερα και αξιόλογα σχήματα που θα υλοποιήσουν τον Καλλικράτη. Ακόμη και στις ελάχιστες περιπτώσεις όπου θα μπορούσανε να έχουν κάποιες καλές υποψηφιότητες αντιδρούν και δεν θα βοηθήσουν. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα θα αναδείξουν ή θα υποβοηθήσουν αντάρτικα όπως φαίνεται.
Οι όποιες σοβαρές περιπτώσεις ακούγονται σε διάφορους δήμους δεν δείχνουν και αυτές διατεθιμένες να εμπλακούν σε δινέξεις και αντιπαλότητες κομματικής εσωστρέφειας. Ετσι παντού κυριαρχούν οι καριερίστες που ικανοποιούνται με τον τίτλο του υποψήφιου δημάρχου. Η συνάντηση βρέθηκε ουσιαστικά σε αδιέξοδο και η απογοήτευση κυρίεψε τα συμπεράσματα.
http://otablog.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου