Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

H  ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ
Οι Οικολόγοι Πράσινοι παρακολουθήσαμε, όπως και ο Νίκος Χρυσόγελος, σειρά πρόσφατων αναφορών των ΜΜΕ, στα οποία ο ίδιος φέρεται ως Πρόεδρος των Οικολόγων Πράσινων.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων δεν προβλέπει θέση Αρχηγού, Προέδρου ή Γενικού Γραμματέα στο καταστατικό του και εκπροσωπείται συλλογικά από την Εκτελεστική Γραμματεία.
Αντιλαμβανόμαστε την πιθανή σύγχυση που δημιουργείται, καθώς ο Νίκος Χρυσόγελος μαζί με την Ιωάννα Κοντούλη υπήρξαν επικεφαλής (πρώτος και δεύτερη αντίστοιχα) της προεκλογικής εκστρατείας μας στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές.
Λόγω της φυσιογνωμίας μας και των αρχών μας αμέσως μετά και οι δύο επανήλθαν στη θέση των Εκπροσώπων Τύπου, που κατείχαν πριν την προκήρυξη των εκλογών. Η θητεία του Ν. Χρυσόγελου στην Εκτελεστική Γραμματεία έληξε τον περασμένο Μάρτιο βάσει του καταστατικού μας, που προβλέπει για όλους περιορισμένο χρόνο θητείας. Σήμερα είναι μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου.
Η Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων συγκροτείται σήμερα από τους: Ιωάννα Κοντούλη, Ορέστη Κολοκούρη, Γιάννη Παρασκευόπουλο, Μιχάλη Πετράκο, Γιώργο Φαρφαρά και Δημήτρη Φουτάκη ως τακτικά μέλη, καθώς και Σοφία Σκουλίδη και Γιώργο Τσέκο ως αναπληρωματικά μέλη.
Από τις 28 Μαρτίου, εκπρόσωποι τύπου είναι η Ιωάννα Κοντούλη και ο Γιάννης Παρασκευόπουλος.

Με εκτίμηση
Το Γραφείο Τύπου των Οικολόγων Πράσινων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου