Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Ραγίζει το κοινό μέτωπο της μειοψηφίας στην Κηφισιά



Τα χέρια του τρίβει ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, σύμφωνα με την πολύ καλή εφημερίδα «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» του Μάκη Κουρή και τη στήλη «ο Δαίμονας των Δημαρχείων»(14/02/2010), επειδή όπως επισημαίνει, «βλέπει το κοινό μέτωπο, που πήγαν να συστήσουν οι παρατάξεις της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, να ραγίζει».
Οι τρεις παρατάξεις, τονίζεται στο δημοσίευμα, τα «έσπασαν» στην τελευταία συνεδρίαση, όταν η πλευρά της μείζονος μειοψηφίας κάλυψε με δικούς της ανθρώπους όλες τις θέσεις των Διοικητικών Συμβουλίων των νομικών προσώπων του Δήμου που δικαιούται η αντιπολίτευση. Έντονη ήταν η αντίδραση των επικεφαλής των δύο παρατάξεων της ελάσσονος, του Πάνου Μπόζου και του Παναγιώτη Κανακάκη. Κατηγορούν τον αρχηγό της μείζονος Τηλέμαχο Τσιλιγκίρη, ότι τους... πούλησε!



«Βολεύτηκε» ο Χαρ. Μανιάτης!!!

Στο μεταξυ φουντώνουν οι φήμες για… διορισμούς ημετέρων στον ΕΣΔΚΝΑ, που διαχειρίζεται τα απορρίμματα του Λεκανοπεδίου. Μετά το βόλεμα στον Σύνδεσμο του πρώην Περιφερειάρχη Αττικής (γνωστού και αγαπημένου τέκνου της πολιτικής οικογένειας Μητσοτάκη) κ.Χαράλαμπου Μανιάτη, γίνεται λόγος για διορισμό… τέκνου γνωστού Δημάρχου της Αττικής, ο οποίος μάλιστα μετέχει και στη Διοίκηση του Συνδέσμου. Είναι άραγε έτσι; Ο πρόεδρος του ΕΣΔΚΝΑ και Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, τονιζει «ΤΟ ΠΑΡΟΝ», πρέπει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου